sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Angry birds Oscarille


Vihdoinkin sain tehdä Ängribööds-kakun. Ja tässä on tulos! Muuten olen tyytyväinen, mutta possulla piti olla kruunu, joka levisi käsiin ja ritsa kuulemma näyttää joltain ihan muulta, kuin pitäisi!!! Mutta ei välitetä, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!

Makuina mustikka ja vadelma ja sokerimassa päällä. Kuorrutteen alle tein kreemin:
125g voita
4dl tomusokeria
1/2tl vaniljasokeria ja
2rkl vettä

Voin pehmensin sähkövatkaimella ja lisäsin sokerit vähitellen joukkoon. Vesi viimeiseksi, jotta kreemi oli helpompi levittää. Lisäksi jouduin sitä aina välillä käyttämään mikrossa, jotta sain siitä löysempää.
Kreemi sokerimassan alla on hyvä, jos massan asettelee paikoilleen jo edellispäivänä. Se pitää kosteuden kurissa, eikä sokerimassa kärsi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti